Kreativ aktivitetsgruppe

Kreativ aktivitetsgruppe på biblioteket på torsdager fra kl. 12 - 14 i skoleåret.

Aldersgruppe: For alle

Tilbudet gis av Sør-Varanger Frivilligsentral på Sør-Varanger bibliotek på dagtid. Målet er å lage en sosial møteplass for de som liker å være kreative.

Alle, uansett alder, er hjertelig velkommen!

Kanskje er man hjemme i barselpermisjon, er arbeidsledig, sykemeldt, pensjonist eller jobber turnus; men kan tenke seg å møte andre med samme interesser. 

Ønsket er å inspirere hverandre, lære av hverandre, man kan komme med sitt eget prosjekt, eller kanskje man ikke har noe prosjekt, men bare ønsker å stikke innom for en kopp kaffe eller te og møte andre? Det setter vi også pris på.

Kanskje kan vi starte noen felles prosjekter for å skape glede for noen eller mange i lokalsamfunnet? Kanskje vi skal være så svulstige at vi en gang i fremtiden f.eks lager en strikke- eller heklefestival i Sør-Varanger?? Her er alt mulig!

Uansett ambisjoner, så ønsker vi alle med! Nybegynnere, som viderekommende.

Frivilligsentralen vet at det er mange som driver med kreative aktiviteter i kommunen, men det som er unikt med dette tilbudet er at det legges til dagtid. Planen er å ha samling hver torsdag fremover, hvor man kan komme og gå når det passer en selv. Håper du ble litt nysgjerrig og får lyst til å delta!

2023 © Sør-Varanger Frivilligsentral